Comenzi Telefonice: 0759653174

Fierbător Auto 12V: Soluția Perfectă pentru Călătorii - Putere 150W

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Fierbător Auto 12V: Soluția Perfectă pentru Călătorii - Putere 150W
59,90 Lei
3 persoane se uita acum la acest produs.

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0759653174

Descriere scurta:

Descoperă confortul și utilitatea unui fierbător auto 12V, soluția perfectă pentru călătorii, fie că ești pe drum sau în camping

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Fierbător Auto 12V: Soluția Perfectă pentru Călătorii - Putere 150W

Descoperă confortul și utilitatea unui fierbător auto 12V, soluția perfectă pentru călătorii, fie că ești pe drum sau în camping. Cu o putere de 150W, acest fierbător îți oferă posibilitatea de a prepara rapid băuturi calde sau a pregăti gustări în timpul călătoriilor lungi sau aventurilor în natură.

Alimentat direct de la priza brichetei mașinii tale, acest fierbător este extrem de convenabil și ușor de utilizat în orice moment. Indiferent dacă ai nevoie de o cafea rapidă dimineața sau de o ceașcă de ceai în timpul unei pauze pe traseu, fierbătorul auto 12V este partenerul perfect de călătorie.

Compact și portabil, acest fierbător se integrează perfect în spațiul limitat al mașinii tale și poate fi transportat cu ușurință în bagaj în timpul călătoriilor. Este soluția ideală pentru cei care apreciază confortul și funcționalitatea în timpul călătoriilor.

Alege fierbătorul auto 12V pentru o experiență mai plăcută și mai confortabilă în timpul călătoriilor tale.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.