Microfon lavaliera wireless, Dinamic, Omnidirectional, 70 dB, USB-C

Mai Multe Vizualizări

Microfon lavaliera wireless, Dinamic, Omnidirectional, 70 dB, USB-C
89,99 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0766 619 114 / 0747 818 599 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

capacitatea bateriei: 80mAh
Cip: Bluetooth
Durata de viata a bateriei: 10 ore
Tip de interfata: interfata de tip C (USB-C).

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Microfon lavaliera wireless, Dinamic, Omnidirectional, 70 dB, USB-C

Raza de captare fara bariere de 20 de metri Functia anti-zgomot a sistemului de reducere a zgomotului Conectati si redati fara debugging 360 ° fara unghi mort
Durata de viata a bateriei de pana la 10 ore Calitate pura a sunetului si sensibilitate ridicata Compatibil cu o varietate de dispozitive Mufa este conectata automat imediat dupa introducere, nu este nevoie de aplicatie, fara fire enervante, doar standby instantaneu!
Transmitere live in aer liber, plug and play, inregistreaza toate momentele frumoase in timp real.
Poate fi folosit perfect cu stabilizatorul telefonului tau mobil! Microfon de inalta sensibilitate, captare la 360 ° fara unghi mort, raspuns rapid, semnal bun, inregistreaza fiecare detaliu al sunetului! Lavalier stabil, poate fixa microfonul in cea mai buna pozitie.
Burete de inalta densitate rezistent la stropire pentru o perceptie mai clara a sunetului.
Receptorul realizeaza transmisia la o distanta lunga si captarea stabila.
Microfonul are o raza larga de inregistrare, chiar si in spatii deschise, chiar si cu mai multe surse de sunet! Baterie incorporata de 80 mAh, durata de viata a bateriei de pana la 10 ore, plug and play, satisface nevoile unei zile de inregistrare!
Feedback in timp real, conceput pentru nevoile dvs. de streaming live!
Compatibil cu telefoane mobile, tablete, SLR, laptopuri si alte dispozitive, ai nevoie doar de acest microfon pentru a te adapta la toate scenariile!
Cu cip de reducere a zgomotului incorporat, capacitatea anti-interferenta este imbunatatita, sunetul original poate fi identificat eficient, iar inregistrarea clara poate fi realizata in continuare in medii zgomotoase! Potrivit pentru toate tipurile de transmisii live, inregistrari, interviuri, inregistrari video scurte, cursuri online si altele!

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.