Comenzi Telefonice: 0759653174

Parfum de cameră cu bețișoare decorative de bambus 120ml - Diverse arome

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Parfum de cameră cu bețișoare decorative de bambus 120ml - Diverse arome
39,90 Lei
6 persoane se uita acum la acest produs.

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

* Câmpuri Obligatorii

39,90 Lei
+
-
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0759653174

Descriere scurta:

Parfumul de cameră cu bețișoare decorative de bambus de 120 ml este o alegere minunată pentru a aduce prospețime și aromă în spațiul tău
Descriere

Detalii

Parfum de cameră cu bețișoare decorative de bambus 120ml - Diverse arome

Parfumul de cameră cu bețișoare decorative de bambus de 120 ml este o alegere minunată pentru a aduce prospețime și aromă în spațiul tău. Această combinație aromatică oferă un amestec frumos de arome de căpșuni, iasomie și vanilie, creând o atmosferă plăcută și relaxantă în casa ta.

Această prezentare a parfumului este ambalată într-un recipient de 120 ml, oferind o aromă subtilă și constantă în încăpere pentru o perioadă îndelungată. Bețișoarele decorative din bambus adaugă un aspect estetic plăcut și pot fi plasate cu ușurință în orice încăpere, fie că este vorba de living, birou sau chiar un magazin de jucării.

Parfumul de cameră este ideal pentru a crea o atmosferă plăcută și familiară în orice mediu. Poate fi folosit în livingurile tale pentru a recrea sentimentul de copilărie sau în orice loc în care dorești să aduci o notă de prospețime și amintiri plăcute.

Parfum de cameră cu bețișoare decorative 120 ml, o minunată combinație de arome de căpșuni, iasomie, lavanda, Bubble gum, vanilie. Parfumul de cameră cu bețișoare decorative de bambus este potrivit pentru o cameră de zi veselă, un birou unde lucrezi cu bucurie sau oriunde dorești să-ți imbunatatesti starea de spirit.

Alege Parfumul de cameră cu bețișoare decorative de bambus de 120 ml pentru a-ți înfrumuseța spațiul și pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare în casa ta.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.