Comenzi Telefonice: 0759653174

Sistem de semnalizare fara fir, detasabil cu 3 moduri de iluminare si avertizare sonora pentru bicicleta

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Sistem de semnalizare fara fir, detasabil cu 3 moduri de iluminare si avertizare sonora pentru bicicleta
139,90 Lei
4 persoane se uita acum la acest produs.

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0759653174

Descriere scurta:

Descoperiți soluția perfectă pentru siguranța ciclismului cu Sistemul de Semnalizare Fără Fir, un dispozitiv versatil și ușor de utilizat pentru biciclete. Cu trei moduri de iluminare și capacitatea de a emite avertizări sonore, acest sistem vă ajută să vă faceți remarcați și să vă simțiți în siguranță pe șosea.
Descriere

Detalii

Sistem de semnalizare fara fir, detasabil cu 3 moduri de iluminare si avertizare sonora pentru bicicleta

Descoperiți soluția perfectă pentru siguranța ciclismului cu Sistemul de Semnalizare Fără Fir, un dispozitiv versatil și ușor de utilizat pentru biciclete. Cu trei moduri de iluminare și capacitatea de a emite avertizări sonore, acest sistem vă ajută să vă faceți remarcați și să vă simțiți în siguranță pe șosea. Montabil și detașabil rapid, acesta este perfect pentru cicliștii urbani și pasionați de mountain bike care doresc o soluție de semnalizare eficientă și convenabilă. Aduceți o îmbunătățire semnificativă a siguranței la fiecare tur cu Sistemul de Semnalizare Fără Fir pentru biciclete.

Caracteristici:
 
Luminozitate puternică: Lampa spate este echipată cu LED-uri luminoase și puternice, care oferă o vizibilitate excelentă chiar și în condiții de iluminare redusă sau în timpul nopții. Lumina roșie emisă de această lampă spate îi informează pe ceilalți participanți la trafic despre prezența ta și îți crește siguranța pe șosea.
Funcții multiple: Lampa are mai multe funcții pentru a-ți asigura o semnalizare adecvată în trafic. Aceasta include moduri de lumină constantă, lumini de semnalizare stânga/dreapta și un mod de bliț rapid, pe care îl poți activa în funcție de necesitățile tale. Aceste funcții te ajută să semnalizezi intențiile tale de schimbare a direcției și contribuie la o experiență de pedalare mai sigură.
Specificatii:
Alimentare USB - acumulator incorporat LI-ION - reincarcabil
Rezistent la apa
Mod iluminare Galben/Rosu
30 LED galben
8 LED rosu
Avertizare sonora
Tehnologie - fara fir
Autonomie 24-48 ore

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.