Comenzi Telefonice: 0761117833

Spray autoapărare împotriva urșilor și a câinilor agresivi: Protecție personală eficientă 600ml

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Spray autoapărare împotriva urșilor și a câinilor agresivi: Protecție personală eficientă 600ml
269,90 Lei
6 persoane se uita acum la acest produs.

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0761117833

Descriere scurta:

Spray-ul de autoapărare împotriva urșilor și a câinilor agresivi este un instrument puternic de protecție personală, conceput pentru a-ți oferi siguranță și încredere în fața potențialelor amenințări.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Spray autoapărare împotriva urșilor și a câinilor agresivi: Protecție personală eficientă

Spray-ul de autoapărare împotriva urșilor și a câinilor agresivi este un instrument puternic de protecție personală, conceput pentru a-ți oferi siguranță și încredere în fața potențialelor amenințări. Indiferent dacă te afli într-o excursie în natură sau într-un mediu urban, acest spray este un partener de încredere în situații de pericol.

Cu o formulă specială, spray-ul de autoapărare emite un jet concentrat de substanțe iritante non-toxice, care au capacitatea de a descuraja și de a dezorienta urșii sau câinii agresivi. Aceste substanțe active sunt create pentru a fi eficiente în a împiedica atacurile și pentru a oferi timp suficient pentru a te retrage în siguranță sau pentru a solicita ajutor.

Compact și ușor de transportat, spray-ul autoapărare se poate potrivi într-un buzunar, într-o geantă sau poate fi agățat la chei, astfel încât să-l ai întotdeauna la îndemână. Acest lucru îți permite să reacționezi rapid în fața unei situații imprevizibile și să acționezi în mod eficient pentru protejarea ta și a celor din jurul tău.

Utilizarea spray-ului de autoapărare este simplă și intuitivă. Este prevăzut cu un mecanism de declanșare ușor de acționat, care asigură o dispersie eficientă a substanței active. În plus, spray-ul este conceput pentru a avea o rază de acțiune considerabilă, permițându-ți să te menții într-o poziție sigură și să-l folosești cu precizie.

Este important de menționat că spray-ul de autoapărare este un instrument de protecție non-letal, care nu provoacă daune permanente. Aceasta îți oferă posibilitatea de a descuraja atacatorul fără a recurge la violență excesivă.

Asigură-ți protecția personală eficientă cu spray-ul autoapărare împotriva urșilor și a câinilor agresivi. Fii pregătit și încrezător în fața potențialelor amenințări și încredințează-ți siguranța în mâinile acestui instrument de apărare de încredere.

Instructiuni spray Bear Defender
- distanta ideala pentru pulverizare este 5-10m
- apasati pulverizatorul doar un timp scurt pentru a evita golirea rapida
- se va proteja de razele puternice ale soarelui si de temperaturile peste 50 grade C
- a nu se lasa la indemana copiilor
- a nu se arunca in foc
- a se tine departe de surse de aprindere si a nu se fuma in timpul folosirii
- la contactul din greseala, clatiti cu apa rece apoi stati la aer curat

-Interzis persoanelor sub 18 ANI


Cantitate: 600ml
Greutate: 800g

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.