Comenzi Telefonice: 0761117833

Reclamă Luminoasă cu LED-uri Neon 'OPEN' pentru Firmă: Atrage atenția și Indică Deschiderea

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Reclamă Luminoasă cu LED-uri Neon 'OPEN' pentru Firmă: Atrage atenția și Indică Deschiderea
249,90 Lei
6 persoane se uita acum la acest produs.

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0761117833

Descriere scurta:

Această reclamă vizuală captivantă utilizează tehnologia LED Neon pentru a crea un efect luminos și atrăgător care nu numai că va atrage privirile, dar va și comunica clar că afacerea ta este deschisă și pregătită să primească clienții.
Descriere

Detalii

Reclamă Luminoasă cu LED-uri Neon 'OPEN' pentru Firmă: Atrage atenția și Indică Deschiderea

Descoperă modul perfect de a atrage atenția și de a indica deschiderea afacerii tale cu Reclama Luminoasă cu LED-uri Neon 'OPEN'. Această reclamă vizuală captivantă utilizează tehnologia LED Neon pentru a crea un efect luminos și atrăgător care nu numai că va atrage privirile, dar va și comunica clar că afacerea ta este deschisă și pregătită să primească clienții.

Datorită luminii strălucitoare și culorilor vibrante ale LED-urilor Neon, această reclamă va fi vizibilă în orice moment al zilei sau al nopții, asigurându-te că trecătorii și clienții pot vedea cu ușurință că afacerea ta este activă. Indiferent dacă ești o cafenea, un magazin de retail sau orice alt tip de afacere, această reclamă 'OPEN' va crea o impresie puternică și memorabilă.

Folosind tehnologia LED-uri Neon, această reclamă nu numai că este vizual atractivă, dar și eficientă energetic și durabilă. Acest lucru înseamnă că vei putea beneficia de impactul vizual puternic pe termen lung, fără să fii îngrijorat de consumul excesiv de energie sau de întreținerea frecventă.

Indiferent de industrie sau tip de afacere, Reclama Luminoasă cu LED-uri Neon 'OPEN' este un instrument excelent pentru a atrage clienții și pentru a semnala deschiderea ta. Cu un design captivant și o lumină strălucitoare, această reclamă este soluția perfectă pentru a face o primă impresie pozitivă și de a încuraja trecătorii să pășească în interiorul afacerii tale.

Reclama luminoasa dinamica cu efect de animatie prin aprinderea succesiva a ledurilor de pe margine
Pentru utilizare in interiorul sau exteriorul cladirilor (la fereastra)
Dimensiuni panou reclama : 40 x 20 cm
Alimentare: 220V, consum 5W

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.